Administratief Medewerker

Administratief Medewerker

Administratief Medewerker 2560 1431 Klaver Ingenieurs & Adviseurs

Ben jij op zoek naar een veelzijdige administratieve functie binnen een geweldig leuk team in Bilthoven?

En ben je iemand die makkelijk switcht van het maken van verkoopfacturen tot het samenstellen van dossiers ten behoeve van de asbest inventarisaties? Ben je toe aan een volgende stap in je werk met meer zelfstandigheid? Lees dan snel verder!

In deze veelzijdige functie van (Financieel) Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse debiteurenadministratie en draag je bij aan het team werkvoorbereiding en afhandeling van asbest inventarisaties.

WAT DOE JE PRECIES?

  • Je zorgt ervoor dat de ontvangsten correct en foutloos worden verwerkt;
  • Je bewaakt betalingstermijnen en beoordeelt openstaande posten;
  • Je onderhoudt contact met klanten met betrekking tot het betalen van openstaande posten;
  • Je verstuurt herinneringen en aanmaningen en houdt de debiteurenadministratie actueel in het boekhoudsysteem;
  • Je verwerkt de bankontvangsten;
  • Je stelt dossiers samen ten behoeve van de asbest inventarisaties;
  • Je verwerkt de uitgevoerde inventarisaties in het systeem en naar de klant;
  • Je werkt zelfstandig en in teamverband.

WIE ZOEKEN WIJ?

Onze ideale kandidaat beschikt over minimaal een MBO-niveau 4 opleiding. We zoeken een enthousiaste professional die accuraat en gedreven in het werk is. Je hebt relevante werkervaring op een debiteurenadministratie en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast beheers je MS Office met name Excel, ben je proactief, voor 40 uur per week beschikbaar en een echte teamspeler.

ONS AANBOD

Een veelzijdige job waar jouw kennis van zaken echt tot zijn recht komt, bij een mooi, professioneel bedrijf met grote ambities. De standplaats van deze functie is Bilthoven. Verder kun je rekenen op een goed salaris, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk enthousiaste collega’s.

Klaver Ingenieurs en adviseurs is een landelijk opererend gecertificeerd asbestspecialist. Ons team bestaat uitsluitend uit goed opgeleide specialisten die elke asbestprobleem deskundig aanpakt op het gebied van asbestinventarisaties, asbestadvies, asbest verwijdering, herstel, sloopwerken en energielabels.

Spreekt de vacature (Financieel) Administratief Medewerker je aan? Reageer dan snel.

Mail je cv en motivatie naar Anneke van Looij, anneke@leukpersoneel.nl. Als je vragen hebt of meer wilt weten dan kun je haar telefonisch bereiken op 035 – 543 61 37.

Op zoek naar een andere job? Bekijk dan onze overige vacatures.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Jarenlange ervaring

Klaver Asbestinventarisaties en Advies staat bekend om haar specifieke vakinhoudelijke kennis en jarenlange ervaring. Naast het reguliere asbestwerk zijn we in staat om bij asbestcalamiteiten snel voor een passende oplossing te zorgen.

Klaver Asbestinventarisaties BV
Rembrandtlaan 46
3723 BK Bilthoven

W. www.klaverasbest.nl
E. info@klaverasbest.nl
T. +31 (0)30 744 02 66