logo_line-01

GET IN TOUCH

OF BEL ONS

Tel 030 744 02 66

BOUWCONFLICT AANNEMER / KLUSSER

Het kan iedereen overkomen: u bent aan het verbouwen aan uw woning en er is plotseling een geschil met de aannemer, stukadoor of bijvoorbeeld loodgieter.

U kunt een bouwexpert inhuren om u bij te staan in geval van een bouwconflict maar ook preventief onderzoek laten doen.

OORZAKEN BOUWCONFLICT

Het is belangrijk om in het geval van een geschil juridisch sterk te staan.

Een bouwconflict kan verschillende oorzaken hebben. Soms gaan geschillen over de techniek of planning maar vaak gaan geschillen ook over geld.

U kunt een meningsverschil hebben met uw aannemer, klusser of onderaannemer over de uitgevoerde werkzaamheden, meer en minderwerk of garanties.

Het is belangrijk om in het geval van een geschil juridisch sterk te staan. We raden daarom aan om een bouwkundig expert in te huren die de situatie objectief vast kan stellen. Wij kunnen voor u een professionele bouwgeschilrapportage opstellen.

BOUW EXPERTISE BIJ OPLEVERING

Het is belangrijk om bij de oplevering van uw woning of pand een bouwkundige mee te nemen die gebreken kan signaleren die u misschien over het hoofd ziet.

De oplevering van uw woning of pand is het moment waarop de verbouwing volgens de aannemer voltooid is en u als opdrachtgever het geleverde werk aanvaardt.

Dit is een belangrijk moment. Als u namelijk akkoord gaat met de oplevering dan accepteert u de verbouwing zoals deze is opgeleverd. Als er dan iets niet klopt of niet correct is opgeleverd kunnen er problemen ontstaan.

PREVENTIEF ONDERZOEK

Het kan ook zijn dat u zelf niet verbouwt of aanbouwt maar dat er bouwkundige werkzaamheden rondom uw woning of pand zullen gaan plaatsvinden.

Ook dan is het raadzaam om een bouwkundig onderzoek te laten doen door bouwexperts. Zo kunt u een juridisch geschil voor zijn.

RECHTSBIJSTAND VERZEKERING

Heeft u een bouwkundig geschil en een rechtsbijstandverzekering? Kies zelf een bouwexpert!

Dan kunt u vaak aanspraak maken op deze verzekering. De rechtsbijstandverzekering kan een bouwexpert aandragen maar u weet nooit zeker of deze expert onpartijdig is. Het is daarom aan te raden zelf een bouwexpert te kiezen zodat u er zeker van bent dat er geen belangenverstrengeling is. Vraag dit na bij uw rechtsbijstandverzekering.

Verborgen gebreken onderzoek

Verborgen gebreken zijn gebreken aan een woning of pand die bij wisseling van eigenaar pas na de overdracht ontdekt worden. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als het riool ineens verstopt is, als oude bedrading van elektra veiligheidsrisico’s met zich meebrengt of …..

Bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring vindt bijvoorbeeld plaats bij de aan- of verkoop van een huis of pand. Zo krijgt u direct inzicht in de staat van het huis en tevens de waarde. Bovendien heeft u de kans eventuele zwakheden vroeg op te sporen en in te grijpen voordat er schade is.

Bouwgebreken onderzoek

U hebt een eigen woning of bent in het bezit van een vastgoed of misschien gaat u een woning of vastgoed kopen. Tijdens het bezichtigen of taxeren van de woning loopt u tegen een bouwkundig gebrek aan. In dit geval biedt een bouwgebrekenonderzoek uitkomst.

Verzekering voor gebouwschade

Gebouwschade is schade aan uw woning of pand door invloeden van buitenaf. Dit betekent dat er bijna altijd iemand anders aansprakelijk te stellen is voor deze gebouwschade. Soms is de gebouwschade niet veroorzaakt door mensen maar door invloeden van buitenaf.

Gebouwschade opgelopen, wat nu?

Gebouwschade is schade aan uw woning of pand door invloeden van buitenaf. Dit betekent dat er bijna altijd iemand anders aansprakelijk te stellen is voor deze gebouwschade. Het herstellen van bouwschade kan flink in de papieren lopen.

Bouwconflict aannemer/klusser

Het kan iedereen overkomen: u bent aan het verbouwen aan uw woning en er is plotseling een geschil met de aannemer, stukadoor of bijvoorbeeld loodgieter. U kunt een bouwexpert inhuren om u bij te staan in geval van een bouwconflict maar ook preventief …

GEBOUWSCHADE OPGELOPEN?

Klaver Asbestinventarisaties adviseert, onderzoekt en ondersteund o.a. in de volgende plaatsen:

Abcoude, Baambrugge De Hoef, Amstelhoek, IJsselstein, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Jaarsveld, Polsbroek, Montfoort, Oudewater, Snelrewaard, Nieuwegein, Woerden, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Linschoten, Papekop, Hekendorp, Kamerik, Zegveld, Harmelen, Utrecht, Maarssen, Oud Zuilen, Tienhoven, Westbroek, Breukelen, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Nieuwersluis, Loenen Aan De Vecht, Vreeland, Loenersloot, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen, Wilnis, Zeist, Austerlitz, Huis Ter Heide, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch en Duin, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Baarn, Lage Vuursche, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk, Eemnes, Soest, Soesterberg, Achterveld, Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Stoutenburg, Stoutenburg, Noord Veenendaal, Rhenen, Elst,Renswoude, Woudenberg, Doorn, Cothen, Langbroek, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Amerongen, Overberg, Wijk bij Duurstede, Driebergen-Rijsenburg, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Ossenwaard, Houten, ’t Goy, Schalkwijk, Tull en ’t Waal, Everdingen, Zijderveld Hagestein.

certificaten

CERTIFICATEN

Met een certificaat of keurmerk wordt aangetoond dat bepaalde producten, diensten, processen  …

certificatenschema

CERTIFICATENSCHEMA

De certificatieschema’s bevatten de criteria voor het afgeven van certificaten door de certificerende instelling.

onze certificaten

ONZE CERTIFICATEN

Procescertificaat Asbestinventarisatie (SC-540). Werkveldspecifiek certificatieschema voor het …

contact klaver asbest

CONTACT

Wilt u meer weten over onze certificaten? Wij staan u graag te woord, neem vrijblijvend contact met ons op.

logo_line-01

Type hier uw zoekwoord en klik op enter