DIENSTEN

Een totaaloverzicht van onze dienstverlening

Onze diensten zijn in verschillende categorieën te verdelen

Asbest verwijderen, asbestonderzoek, asbestadvies, asbest inventarisatie, asbestlocaties, energielabels en advies, sloopadvies, sloopadvies werkwijze en calamiteitenservice.

pijl

Van asbestinventarisaties tot ecologische adviezen: Wij bieden complete maatwerk oplossingen

Een totaaloverzicht van onze diensten

Asbestinventarisatie en advies

Bij Klaver bieden we gedetailleerde asbestinventarisaties om u te helpen bij het identificeren en beheren van eventuele asbestrisico’s in uw gebouwen. Onze ervaren inspecteurs voeren grondige controles uit om de aanwezigheid van asbesthoudende materialen te detecteren en in kaart te brengen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de situatie. Door middel van nauwkeurige inventarisaties kunnen we u adviseren over de juiste stappen die moeten worden genomen om de veiligheid van uw gebouwen te waarborgen en eventuele blootstellingsrisico’s te minimaliseren.

Energielabels en advies

Optimaliseer de energie-efficiëntie van uw gebouwen met onze nauwkeurige energielabelingdiensten. Qcount biedt deskundige analyses om de energieprestaties van uw panden te beoordelen en concrete aanbevelingen te doen voor kostenbesparende verbeteringen. Ons energielabel biedt niet alleen inzicht in het energieverbruik, maar ook praktische oplossingen zoals isolatie-upgrades en energiezuinige apparaten, waardoor u niet alleen uw operationele kosten verlaagt maar ook de waarde van uw vastgoed verhoogt en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Ecologisch Onderzoek en advies

Maak uw gebouwen en omgeving milieuvriendelijker met ons uitgebreide ecologisch onderzoek. Klaver biedt gedetailleerde analyses om de impact van uw activiteiten op het milieu te evalueren en duurzame oplossingen te identificeren. Van het beoordelen van biodiversiteit tot het minimaliseren van ecologische voetafdrukken, onze experts helpen u bij het nemen van verantwoorde beslissingen die niet alleen de natuur beschermen, maar ook waarde toevoegen aan uw vastgoed en uw bedrijf positioneren als een leider in milieubescherming.

Veiligheidskeuringen (APK)

Met onze grondige veiligheidskeuringen kunt u de integriteit en veiligheid van uw installaties en gebouwen waarborgen. Onze deskundige inspecteurs voeren uitgebreide controles uit om potentiële gevaren te identificeren en te verhelpen, waardoor u met vertrouwen kunt opereren in een veilige omgeving. Van het inspecteren van elektrische systemen tot het controleren van brandveiligheid, wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan de hoogste normen en voorschriften. Vertrouw op Klaver voor betrouwbare veiligheidskeuringen die uw bedrijf beschermen en de veiligheid van uw werknemers waarborgen.

Bouwadvies / Sloop Advies en begeleiding

Ontvang professioneel advies over bouwprojecten en sloopwerkzaamheden om de veiligheid, efficiëntie en naleving van voorschriften te optimaliseren. Onze experts bieden gedetailleerde begeleiding en aanbevelingen om ervoor te zorgen dat uw projecten succesvol en in overeenstemming met de geldende normen worden uitgevoerd.

Waarom Klaver?

Bij Klaver begrijpen we het belang van veiligheid, kwaliteit en compliance in diverse sectoren, waaronder bouw, industrie en vastgoed. Ons ervaren team van inspecteurs staat garant voor nauwkeurige en grondige controles, waarbij lokale voorschriften en uitdagingen worden begrepen en aangepakt. We streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en situaties van onze klanten. Door onze diensten te gebruiken, kunnen bedrijven potentiële risico’s identificeren, wettelijke naleving garanderen en de integriteit van hun activa waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe Klaver u kan helpen bij het waarborgen van veiligheid, kwaliteit en compliance in uw bedrijfsomgeving.

Nauwkeurig, Veilig, Duurzaam: Ontdek Onze Complete Asbestdiensten

Vertrouw op onze expertise voor alles wat met asbest te maken heeft. Van inventarisatie tot verwijdering, onze diensten bieden een allesomvattende oplossing voor uw asbestgerelateerde uitdagingen. Met aandacht voor veiligheid, milieu en uw gemoedsrust, staan wij garant voor een professionele aanpak van begin tot eind.

Asbest verwijderen

Heeft u een bedrijf of pand waar asbest is aangetroffen en wilt u dat verwijderen? Dan moet u dat altijd laten doen door een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf.

asbestonderzoek

Asbestinventarisaties mogen alleen worden uitgevoerd door deskundige gecertificeerde bedrijven. Onze asbestonderzoeken worden uitgevoerd conform de Procescertificaat Asbestinventarisatie regelgeving.

Asbestadvies en Begeleiding

Klaver Ingenieurs en Adviseurs kan u tijdens het gehele proces van inventariseren, analyseren, saneren, eindcontrole tot vrijgavetraject vakkundig adviseren en begeleiden.

Uw asbest, Onze zorg!

Bij Klaver begrijpen we de zorgen rondom asbest en bieden we uitgebreide ondersteuning bij de inventarisatie en verwijdering ervan.

asbestlocaties

Asbest is onder andere verwerkt in golfplaten, afvoerbuizen en schoorstenen. Maar het kan ook in ander materiaal zitten, zoals plafondplaten, vensterbanken ...

Asbestinventarisatie

Bij Klaver kunt u rekenen op snel, deskundig en oplossingsgericht onderzoek voor asbestinventarisatie, van essentieel belang voor elk sloop-, verbouwings- of renovatieproject.

Asbestinventarisatierapport

Waarom een asbestinventarisatierapport onmisbaar is voor het veilig uitvoeren van sloop- en renovatieprojecten in oudere gebouwen.

Asbest risicobeoordeling NEN 2991

Ontdek de verborgen risico’s van asbest met onze NEN 2991 risicobeoordeling – bescherm uw pand en uw gezondheid vandaag nog.

Asbest Monsteranalyse

U kunt een grondige asbestmonsteranalyse laten uitvoeren om vast te stellen of er daadwerkelijk asbest in het pand aanwezig is.

Veiligheidskeuringen op Maat

Ontdek onze uitgebreide diensten voor veiligheidskeuringen op maat. Van elektrische tot gas- en waterinstallaties, wij bieden een volledig scala aan inspecties en advies om uw veiligheid te waarborgen.

APK-keuringen

Bij Klaver Ingenieurs & Adviseurs zorgen wij ervoor dat uw installaties voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ontdek onze inspecties voor elektrische, gas- en waterinstallaties en houd uw woning of bedrijfspand veilig en betrouwbaar.

Curve inspecties

Ontvang inzicht in de prestaties van uw machines en apparatuur met curve inspecties. Ons team van technische specialisten analyseert uw systemen grondig en levert gedetailleerde rapporten met aanbevelingen voor verbetering.

Zonnepanelen Inspecties

Zorg ervoor dat uw zonne-energiesysteem optimaal presteert met onze uitgebreide inspecties van zonnepanelen. Onze professionals begrijpen het belang van een betrouwbaar systeem en voeren grondige inspecties uit.

Thermografische Inspecties

Met onze thermografische inspecties bieden we gedetailleerde analyses van uw installaties en infrastructuur. Ontdek hoe Klaver thermografie gebruikt om potentiële problemen te identificeren en preventieve maatregelen te nemen voor een optimale werking van uw systemen.

Thermografie en drones

Klaver Ingenieurs en Adviseurs maakt gebruik van innovatieve drones en thermografie voor een breed scala aan inspecties. Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen we snel problemen detecteren en nauwkeurige rapporten genereren voor optimale prestaties van uw installaties.

SCOPE 8 t/m 10 en 12

Onze uitgebreide diensten omvatten gecertificeerde veiligheidsinspecties volgens de SCOPE-normen. Deze normen stellen de hoogste veiligheidsstandaarden vast, en ons ervaren team van inspecteurs staat klaar om een grondige evaluatie van uw installaties uit te voeren.

Inspectie Elektrische Installaties

Elektrische installaties worden uitgebreid geïnspecteerd om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw systemen te waarborgen. Ons ervaren team van deskundige inspecteurs voert grondige controles uit om mogelijke gebreken of risico’s te identificeren, wat bijdraagt aan de veiligheid van uw gebouw en de mensen die erin werken.

Inspectie Gasinstallaties

Voor uitgebreide inspecties van gasinstallaties die de veiligheid en conformiteit van uw gasnetwerken waarborgen, kunt u bij ons terecht. Ons team van deskundige inspecteurs voert grondige controles uit om mogelijke lekken, defecten of veiligheidsrisico's te identificeren, waardoor u zekerheid heeft over de veiligheid van uw gebouw en de mensen die erin verblijven.

Inspectie Waterinstallaties

Klaver biedt professionele inspecties van waterinstallaties aan om de kwaliteit en veiligheid van uw watervoorziening te waarborgen. Ons ervaren team van inspecteurs voert grondige controles uit om eventuele gebreken, lekkages of potentiële risico's te identificeren en biedt advies over noodzakelijke reparaties of verbeteringen.

Bouwadvies, Sloopadvies en Begeleiding: Expertise voor Efficiëntie

Professionele coördinatie en begeleiding voor al uw sloopgerelateerde projecten, van planning tot uitvoering.

VERBORGEN GEBREKEN ONDERZOEK

Verborgen gebreken zijn gebreken aan een woning of pand die bij wisseling van eigenaar pas na de overdracht ontdekt worden. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als het riool ineens verstopt is, als oude bedrading van elektra veiligheidsrisico’s met zich meebrengt of …..

BOUWTECHNISCHE KEURING

Een bouwtechnische keuring vindt bijvoorbeeld plaats bij de aan- of verkoop van een huis of pand. Zo krijgt u direct inzicht in de staat van het huis en tevens de waarde. Bovendien heeft u de kans eventuele zwakheden vroeg op te sporen en in te grijpen voordat er schade is.

BOUWGEBREKEN ONDERZOEK

U hebt een eigen woning of bent in het bezit van een vastgoed of misschien gaat u een woning of vastgoed kopen. Tijdens het bezichtigen of taxeren van de woning loopt u tegen een bouwkundig gebrek aan. In dit geval biedt een bouwgebrekenonderzoek uitkomst.

VERZEKERING VOOR GEBOUWSCHADE

Gebouwschade is schade aan uw woning of pand door invloeden van buitenaf. Dit betekent dat er bijna altijd iemand anders aansprakelijk te stellen is voor deze gebouwschade. Soms is de gebouwschade niet veroorzaakt door mensen maar door invloeden van buitenaf.

GEBOUWSCHADE OPGELOPEN, WAT NU?

Gebouwschade kan vervelende gevolgen hebben. U kunt er acuut last van hebben, bijvoorbeeld als de riolering of waterleiding gesprongen is. Maar ook kleinere schades die alleen aan de oppervlakte te zien zijn kunnen later grotere schades veroorzaken. Wij beoordelen de schade ...

BOUWCONFLICT AANNEMER/KLUSSER

Het kan iedereen overkomen: u bent aan het verbouwen aan uw woning en er is plotseling een geschil met de aannemer, stukadoor of bijvoorbeeld loodgieter. U kunt een bouwexpert inhuren om u bij te staan in geval van een bouwconflict maar ook preventief …

ASBEST, WAT NU?

Asbest is een groot risico. Iedereen kent het als een gezondheidsrisico, maar kent u ook het financiële risico? Wanneer asbest vrijkomt bij bijvoorbeeld een brand of een storm dan zijn de opruimingskosten voor de vervuiler (lees: eigenaar van de opstal). Redenen genoeg om dus zorgvuldig om te gaan met asbest. Maar hoe weet je nu of er asbest in je bedrijfspand of woning aanwezig is? Wij vroegen het Anton Hoogendoorn van Klaver Asbestinventarisaties en Advies.

Deze video is in samenwerking met Multisafe gemaakt.

GECERTIFICEERD SPECIALIST: UW BETROUWBARE PARTNER IN ASBESTINVENTARISATIES, SLOOPADVIES, BOUWADVIES, ENERGIELABELS, ECOLOGISCHE ONDERZOEKEN, VEILIGHEIDSKEURINGEN (APK) EN MEER

U zoekt een gecertificeerd specialist?

Wij zijn onderscheidend door;

 • Persoonlijke aandacht voor uw behoeften en wensen;
 • Specialistische kennis en ervaring in een breed scala aan diensten, waaronder asbestverwijdering, sloopadvies, thermografische inspecties en meer;
 • Transparante offertes die helder inzicht geven in de kosten;
 • Totaaloplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie;
 • Officieel gecertificeerd en erkend vakmanschap;
 • Korte communicatielijnen voor een efficiënte samenwerking;
 • Bereikbaarheid 24/7 voor spoedgevallen en urgente vragen.

Breed Scala aan Diensten

Een overzicht van onze diensten.

 • Asbest verwijderen;
 • Asbestonderzoek;
 • Asbestadvies;
 • Asbest inventarisatie;
 • Asbestlocaties;
 • Energielabels en advies;
 • Ecologische onderzoeken;
 • Bouwadvies;
 • Sloopadvies;
 • Sloopadvies werkwijze;
 • Thermografische inspecties;
 • Veiligheidskeuringen (APK);
 • Drones en thermografie;
 • Scope-certificeringen;
 • Curve inspecties;
 • Zonnepaneelinspecties;
 • Calamiteitenservice.

Nieuws

Kom regelmatig terug en blijf op de hoogte van het laatste ontwikkelingen.

Klaver Groep Verwelkomt Qcount

Klaver Groep Verwelkomt Qcount 1920 700 Klaver Ingenieurs & Adviseurs

Klaver Groep Verwelkomt Qcount: Een Stap Vooruit We zijn verheugd om aan te kondigen dat Qcount Arnhem BV zich heeft…

Asbestbranden: Een Kritieke Situatie

Asbestbranden: Een Kritieke Situatie 1920 700 Klaver Ingenieurs & Adviseurs

De Impact van Asbestbranden: Een Overzicht Recente incidenten hebben de aandacht gevestigd op de ernstige risico’s die gepaard gaan met…

Asbestdaken: De Grootste Bron van Asbestvezels

Asbestdaken: De Grootste Bron van Asbestvezels 1920 700 Klaver Ingenieurs & Adviseurs

Asbestdaken: Een Onderbelicht Gevaar Het is een problematische realiteit: asbestdaken vormen nog steeds een van de grootste bronnen van asbestvezels…

COLLEGA’S GEZOCHT

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze collega’s welke ons asbestteam kunnen versterken. Bent u flexibel, een teamplayer, denkt u vanuit het klantperspectief…

INSPECTEUR ASBEST

Als inspecteur asbest ben je werkzaam op projecten en locaties in heel Nederland voor het verrichten van luchtmetingen en visuele inspecties.

ASBESTONDERZOEKER DIA

De asbestonderzoeker draagt zorg voor een gedegen uitvoering van opdrachten die aan hem door de projectleider verstrekt zijn.

ASBEST VERWIJDEREN, ASBESTONDERZOEK, ASBESTADVIES, ASBEST INVENTARISATIE, ASBESTLOCATIES, ENERGIELABELS EN ADVIES, BOUWADVIES, SLOOPADVIES EN BEGELEIDING, SLOOPADVIES WERKWIJZE, ECOLOGISCH ONDERZOEK EN ADVIES, VEILIGHEIDSKEURINGEN (APK), CALAMITEITENSERVICE

klaver ingenieurs en adviseurs

Onze klanten

Verspreid door heel Nederland

Klaver Ingenieurs & Adviseurs bedient een divers klantenbestand in heel Nederland, variërend van kleine tot grote bedrijven. Met onze uitgebreide kennis en ervaring bieden wij voor elke klant een totaaloplossing. Onze heldere en onderscheidende aanpak zorgt voor tevredenheid bij al onze klanten.

Klaver is een landelijk georiënteerd bedrijf met een klantgerichte aanpak, naast Utrecht zijn wij ook een vertrouwd gezicht in Noord Holland, Zuid Holland, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Ook in de volgende bekende steden zijn we werkzaam: Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort, Almere, Utrecht, Hilversum, Arnhem en Nijmegen.

Heeft u vragen over asbest, asbestherkenning, asbestonderzoek, asbestverwijdering, asbestinventarisatie, bouwadvies, sloopadvies,  energielabels, ecologisch onderzoek of veiligheidskeuringen?

Rembrandtlaan 46
3723 BK Bilthoven
T. +31 (0)30 744 02 66

ASBEST VERWIJDEREN, ASBESTONDERZOEK, ASBESTADVIES, ASBEST INVENTARISATIE, ASBESTLOCATIES, ENERGIELABELS EN ADVIES, BOUWADVIES, SLOOPADVIES EN BEGELEIDING, SLOOPADVIES WERKWIJZE, ECOLOGISCH ONDERZOEK EN ADVIES, VEILIGHEIDSKEURINGEN (APK), CALAMITEITENSERVICE

klaver ingenieurs en adviseurs

Onze klanten Verspreid door heel Nederland

Klaver Ingenieurs & Adviseurs bedient een divers klantenbestand in heel Nederland, variërend van kleine tot grote bedrijven. Met onze uitgebreide kennis en ervaring bieden wij voor elke klant een totaaloplossing. Onze heldere en onderscheidende aanpak zorgt voor tevredenheid bij al onze klanten.

Klaver is een landelijk georiënteerd bedrijf met een klantgerichte aanpak, naast Utrecht zijn wij ook een vertrouwd gezicht in Noord Holland, Zuid Holland, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Ook in de volgende bekende steden zijn we werkzaam: Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort, Almere, Utrecht, Hilversum, Arnhem en Nijmegen.

Heeft u vragen over asbest, asbestherkenning, asbestonderzoek, asbestverwijdering, asbestinventarisatie, bouwadvies, sloopadvies,  energielabels, ecologisch onderzoek of veiligheidskeuringen?

Rembrandtlaan 46
3723 BK Bilthoven
T. +31 (0)30 744 02 66

Op zoek naar de beste prijs en de beste service? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Jarenlange ervaring

Klaver Asbestinventarisaties en Advies staat bekend om haar specifieke vakinhoudelijke kennis en jarenlange ervaring. Naast het reguliere asbestwerk zijn we in staat om bij asbestcalamiteiten snel voor een passende oplossing te zorgen.

Klaver Asbestinventarisaties BV
Rembrandtlaan 46
3723 BK Bilthoven

W. www.klaverasbest.nl
E. info@klaverasbest.nl
T. +31 (0)30 744 02 66