KLAVER SLOOP ADVIES IN BILTHOVEN

Bent u op zoek naar een specialist voor advies en begeleiding van (gedeeltelijke) sloop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf voor sloopadvies en zijn uw partner bij sloopprocessen. Wij werken voor professionele beheerders van woningen en gebouwen zoals gemeenten, vastgoedmaatschappijen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen enzovoorts.

ONZE WERKWIJZE

Wij coördineren en begeleiden alle werkzaamheden rondom een geplande sloop. Door onze rechttoe-rechtaan werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent. Bovendien werken wij van begin tot eind mee aan een project dus kunt u gegarandeerd de vruchten plukken van tijdwinst, efficiëntie en kostendrukking.

De sloop werkzaamheden zijn in drie fases te verdelen;

  • inventarisatie;
  • realisatie;
  • nazorg.
Lees verder

Verborgen gebreken onderzoek

Verborgen gebreken zijn gebreken aan een woning of pand die bij wisseling van eigenaar pas na de overdracht ontdekt worden. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als het riool ineens verstopt is, als oude bedrading van elektra veiligheidsrisico’s met zich meebrengt of …..

Lees verder

Bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring vindt bijvoorbeeld plaats bij de aan- of verkoop van een huis of pand. Zo krijgt u direct inzicht in de staat van het huis en tevens de waarde. Bovendien heeft u de kans eventuele zwakheden vroeg op te sporen en in te grijpen voordat er schade is.

Lees verder

Bouwgebreken onderzoek

U hebt een eigen woning of bent in het bezit van een vastgoed of misschien gaat u een woning of vastgoed kopen. Tijdens het bezichtigen of taxeren van de woning loopt u tegen een bouwkundig gebrek aan. In dit geval biedt een bouwgebrekenonderzoek uitkomst.

Lees verder

Verzekering voor gebouwschade

Gebouwschade is schade aan uw woning of pand door invloeden van buitenaf. Dit betekent dat er bijna altijd iemand anders aansprakelijk te stellen is voor deze gebouwschade. Soms is de gebouwschade niet veroorzaakt door mensen maar door invloeden van buitenaf.

Lees verder

Gebouwschade opgelopen, wat nu?

Gebouwschade is schade aan uw woning of pand door invloeden van buitenaf. Dit betekent dat er bijna altijd iemand anders aansprakelijk te stellen is voor deze gebouwschade. Het herstellen van bouwschade kan flink in de papieren lopen.

Lees verder

Bouwconflict aannemer/klusser

Het kan iedereen overkomen: u bent aan het verbouwen aan uw woning en er is plotseling een geschil met de aannemer, stukadoor of bijvoorbeeld loodgieter. U kunt een bouwexpert inhuren om u bij te staan in geval van een bouwconflict maar ook preventief …

Lees verder

Get in touch

Of bel ons

phone Tel 030 744 02 66