SLOOPADVIES WERKWIJZE

Elk sloopproces begint met een grondige inventarisatie van de huidige situatie. Vanuit de inventarisatie kunnen wij een gedegen plan opstellen voor de realisatie van de betreffende sloop.

10-Stappenplan

sloopadvies klaver nazorg

sloopadvies oplevering stap 9

sloopadvies nazorg stap 10

Inventarisatie

Sloopproces met inventarisatie

Elk sloopproces begint met een grondige inventarisatie van de huidige situatie. Vanuit de inventarisatie kunnen wij een gedegen plan opstellen voor de realisatie van de betreffende sloop. Wij voeren twee verschillende soorten analyses: bureauanalyse en locatieanalyse. Naar aanleiding van de uitkomsten van deze twee analyses kunnen er aanvullende analyses nodig zijn.
Lees verder

Realisatie

Realisatie van de sloop

Een veilige en professionele sloop

Het is bijzonder belangrijk dat een sloop goed uitgevoerd wordt: er komt behoorlijk wat bij kijken. Naast een helder overzicht van de beginsituatie moet er rekening worden gehouden met onvoorziene situaties, de veiligheid van de sloop en de tijdsduur.

Lees verder

Nazorg

Nazorg bij Klaver sloop advies

Nadat de sloop heeft plaatsgevonden is er nog een nazorg, ook wel de nazorgfase genoemd. De oplevering is voor de opdrachtgever een belangrijke fase: hij/zij is namelijk verantwoordelijk voor de afvalstroom die vrijkomt tijdens de sloop.
Lees verder

Get in touch

Of bel ons

phone Tel 030 744 02 66