VERZEKERING VOOR GEBOUWSCHADE

Gebouwschade is schade aan uw woning of pand door invloeden van buitenaf.

Dit betekent dat er bijna altijd een andere partij aansprakelijk te stellen is voor deze gebouwschade. Soms is de gebouwschade niet veroorzaakt door mensen maar door invloeden van buitenaf. U kunt bijvoorbeeld denken aan natuurrampen als stormen en overstromingen maar ook bijvoorbeeld aan schade die ontstaat bij brand.

EEN SCHADECLAIM INDIENEN

Heeft u een conflict met uw verzekeraar? Wij kunnen u bijstaan bij het overgaan tot of tijdens juridische kwesties.

In het geval dat er geen aansprakelijke partij aan te wijzen is, kan het zijn dat u recht heeft op een schadevergoeding van uw verzekeraar. Een schadeclaim indienen bij een verzekeraar is een ingewikkelde zaak. Een verzekeraar keert uiteraard liever geen grote bedragen uit. Hierdoor kunnen er behoorlijk wat haken en ogen aan een verkeringsclaim zitten.

Mocht een verzekeraar het bedrag niet willen uitkeren dan kunt u onderzoeken of u hier juridisch iets tegen kunt doen. Wij kunnen u bijstaan bij het overgaan tot of tijdens juridische kwesties.

ONAFHANKELIJK BOUWKUNDIG ONDERZOEK

Een onafhankelijk bouwkundig onderzoek door een bouwexpert kan in uw voordeel zijn als het conflict met de verzekering uitloopt tot een juridische zaak.

We kunnen onafhankelijk bouwkundig onderzoek doen en later, als dat nodig en wenselijk is, optreden als getuigedeskundige in een voortraject of een latere fase van een juridisch geschil.

Sloop advies

Bent u op zoek naar een specialist voor advies en begeleiding van (gedeeltelijke) sloop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf voor sloopadvies en zijn uw partner bij sloopprocessen. Wij werken voor professionele beheerders …

Lees verder

Verborgen gebreken onderzoek

Verborgen gebreken zijn gebreken aan een woning of pand die bij wisseling van eigenaar pas na de overdracht ontdekt worden. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als het riool ineens verstopt is, als oude bedrading van elektra veiligheidsrisico’s met zich meebrengt of …..

Lees verder

Bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring vindt bijvoorbeeld plaats bij de aan- of verkoop van een huis of pand. Zo krijgt u direct inzicht in de staat van het huis en tevens de waarde. Bovendien heeft u de kans eventuele zwakheden vroeg op te sporen en in te grijpen voordat er schade is.

Lees verder

Bouwgebreken onderzoek

U hebt een eigen woning of bent in het bezit van een vastgoed of misschien gaat u een woning of vastgoed kopen. Tijdens het bezichtigen of taxeren van de woning loopt u tegen een bouwkundig gebrek aan. In dit geval biedt een bouwgebrekenonderzoek uitkomst.

Lees verder

Gebouwschade opgelopen, wat nu?

Gebouwschade is schade aan uw woning of pand door invloeden van buitenaf. Dit betekent dat er bijna altijd iemand anders aansprakelijk te stellen is voor deze gebouwschade. Het herstellen van bouwschade kan flink in de papieren lopen.

Lees verder

Bouwconflict aannemer/klusser

Het kan iedereen overkomen: u bent aan het verbouwen aan uw woning en er is plotseling een geschil met de aannemer, stukadoor of bijvoorbeeld loodgieter. U kunt een bouwexpert inhuren om u bij te staan in geval van een bouwconflict maar ook preventief …

Lees verder

Get in touch

Of bel ons

phone Tel 030 744 02 66